سرآشپز پاپیون/ شمام قبول دارین حتی نوع خرد کردن بعضی چیزا روی مزشون تاثیر داره..

مواد لازم مربای به ورقه ای
به۱ کیلوگرم
شکر۹۰۰ گرم
آب۶ لیوان

طرز تهیه مربای به ورقه ای
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۹۰دقیقه
۱
اول به ها رو تمیز بشورید . اونها رو بصورت ورقه ای برش بزنین (برشهاتون نه خیلی نازک باشه نه کلفت..
۲
بعد به ها رو بریزین تو قابلمه وشش لیوان بهش آب اضافه کنین ودر قابلمه رو ببندین ونیم ساعت فرصت بدین تا به ها نیم پز بشن..بعد نیم ساعت شکر رو اضافه کنین وبا کفگیر یا قاشق تخت همش بزنین وباز در قابلمه رو بذارین..
۳
شعله باید متوسط رو به پایین باشه.. یکساعت فرصت بدین تا با همین شعله کم، کار پخت ادامه پیدا کنه...تو این مدت رنگش زیاد سرخ وعنابی نمیشه..حالا رو در قابلمتون دمکنی بذارین ویساعت دیگه فرصت بدین تا به رنگ دلخواهتون دربیاد..
۴
بعد شعله رو خاموش کنین وبا همون دمکنی بذارین خنک بشه..بعد به اندازه مصرفتون بریزین تو شیشه وبذارین یخچال..بقیشو بذارین تو فریزر تا تازه وخوشطعم بمونه..
۵
شربت مربای به نباید زیادی قوام بیاد بلکه باید یکم رقیق باشه..چون بعدا خودش حالت ژله ای بخودش میگیره وسفت میشه.. اگه به هاتون شیرین شیرین بودن ۸۰۰گرم شکر بریزین ودر آخر پخت دو قاشق مرباخوری آبلیمو بهش اضافه کنین
سایر نکات مربای به ورقه ای
حتما سعی کنین از به های محلی که مزه ملس دارن استفاده کنین..
در صورت استفاده از به محلی، نیازی به استفاده از ابلیمو نیست..
من خودم از به محلی استفاده کردم و۹۰۰گرم شکر اندازه بود..
چون به ه ،خودش عطر وبوی خاصی داره من هل اضافه نکردم..بنظرم شمام اضافه نکنین?
به ه های صاف وکم عطر وبو وشیرین وکم آب برا مربا مناسب نیستن...
اگه ورقه هاتونو ضخیم بگیرین ،مدت زمان پخت رو نیم ساعت بیشتر کنین...
استفاده از این مدل مربام خیلی راحته یه ذره کره بمالین رو یه تیکه نون یه ورقه مربای به روش..یعنی سلامی تازه به دنیای خوشمزگیها..
من برا چیدن این مربا تو ظرف ،اول تهشو بطور نامرتب به ریختم..بعد با ورقه های به اول کناره ها رو چیدم وبرا وسطش چندتاشو تو دستم پیچیدم وگذاشتم وتمام...
برا پخت مربای به ه میگن قابلمه مسی بهتره..ولی نکاتو رعایت کنین زیاد فرق نمیکنه..

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar