سرآشپز پاپيون/ شمام قبول دارين حتي نوع خرد کردن بعضي چيزا روي مزشون تاثير داره..

مواد لازم مرباي به ورقه اي
به۱ کيلوگرم
شکر۹۰۰ گرم
آب۶ ليوان

طرز تهيه مرباي به ورقه اي
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۹۰دقيقه
۱
اول به ها رو تميز بشوريد . اونها رو بصورت ورقه اي برش بزنين (برشهاتون نه خيلي نازک باشه نه کلفت..
۲
بعد به ها رو بريزين تو قابلمه وشش ليوان بهش آب اضافه کنين ودر قابلمه رو ببندين ونيم ساعت فرصت بدين تا به ها نيم پز بشن..بعد نيم ساعت شکر رو اضافه کنين وبا کفگير يا قاشق تخت همش بزنين وباز در قابلمه رو بذارين..
۳
شعله بايد متوسط رو به پايين باشه.. يکساعت فرصت بدين تا با همين شعله کم، کار پخت ادامه پيدا کنه...تو اين مدت رنگش زياد سرخ وعنابي نميشه..حالا رو در قابلمتون دمکني بذارين ويساعت ديگه فرصت بدين تا به رنگ دلخواهتون دربياد..
۴
بعد شعله رو خاموش کنين وبا همون دمکني بذارين خنک بشه..بعد به اندازه مصرفتون بريزين تو شيشه وبذارين يخچال..بقيشو بذارين تو فريزر تا تازه وخوشطعم بمونه..
۵
شربت مرباي به نبايد زيادي قوام بياد بلکه بايد يکم رقيق باشه..چون بعدا خودش حالت ژله اي بخودش ميگيره وسفت ميشه.. اگه به هاتون شيرين شيرين بودن ۸۰۰گرم شکر بريزين ودر آخر پخت دو قاشق مرباخوري آبليمو بهش اضافه کنين
ساير نکات مرباي به ورقه اي
حتما سعي کنين از به هاي محلي که مزه ملس دارن استفاده کنين..
در صورت استفاده از به محلي، نيازي به استفاده از ابليمو نيست..
من خودم از به محلي استفاده کردم و۹۰۰گرم شکر اندازه بود..
چون به ه ،خودش عطر وبوي خاصي داره من هل اضافه نکردم..بنظرم شمام اضافه نکنين?
به ه هاي صاف وکم عطر وبو وشيرين وکم آب برا مربا مناسب نيستن...
اگه ورقه هاتونو ضخيم بگيرين ،مدت زمان پخت رو نيم ساعت بيشتر کنين...
استفاده از اين مدل مربام خيلي راحته يه ذره کره بمالين رو يه تيکه نون يه ورقه مرباي به روش..يعني سلامي تازه به دنياي خوشمزگيها..
من برا چيدن اين مربا تو ظرف ،اول تهشو بطور نامرتب به ريختم..بعد با ورقه هاي به اول کناره ها رو چيدم وبرا وسطش چندتاشو تو دستم پيچيدم وگذاشتم وتمام...
برا پخت مرباي به ه ميگن قابلمه مسي بهتره..ولي نکاتو رعايت کنين زياد فرق نميکنه..

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar