طرز تهيه قارچ شکم پر با پنير پيتزا؛ خوشمزه و خاص
غذالند/ قارچ شکم پر، يکي از انواع غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار ميباشد که ميتوانيد خيلي سريع و راحت در منزل طبخ نماييد. اين غذاي معروف و پرطرفدار، در سرتاسر دنيا با انواع مواد و رسپيهاي مختلفي طبخ و سرو ميشود که ما در اين رسپي، طرز طبخ قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده را آموزش ميدهيم. پخت اين غذا آسان و در زمان بسيار کمي انجام ميشود و سرو آن با سس خامه بسيار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.
قارچ، علاوه بر خواص و فوايد بسياري که دارا ميباشد، اشتها آور نيز بوده و جز خوراکيهاي پرطرفدار است. اين ماده غذايي فاقد چربي بوده و باعث فوايد و خواص بسياري براي بدن، چون کاهش فشار خون، تقويت حافظه، درمان کم خوني، پيشگيري از پوکي استخوان، کاهش قند خون و رفع ديابت، تقويت سيستم ايمني بدن و… خواهد شد.
مواد لازم
قارچ درشت: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
سيب زميني متوسط: ۱ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
ذرت پخته: ۱ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
سيب زميني را بشوييد و آب پز کنيد.
پوست سيب زميني را بگيريد و از وسط برش زده و مقداري از وسط سيب زميني را با قاشق جدا و خالي کنيد.
قارچها را شسته و ساقه آن را خرد و آماده کنيد.
پياز و فلفل دلمهاي را نگيني خرد کنيد.
در ماهي تابه کمي روغن ريخته و گوشت، پياز و فلفل دلمه ايها را کمي تفت دهيد.
سپس ساقههاي خرد شده قارچ، رب گوجه فرنگي، ذرت و ادويهها را نيز اضافه و مواد را کمي تفت داده و حرارت را خاموش کنيد.
سيني فر را کمي چرب کنيد و سيب زميني و قارچها را در آن بچينيد.
سپس از مواد آماده شده در وسط سيب زميني و قارچها ريخته و آنها را پر کنيد.
در آخر کمي پنير پيتزا بر روي مواد بريزيد.
فر را در دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم نماييد و کمي صبر کنيد تا گرم شود.
سپس سيني فر را به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا آماده شود.