logo

طرز تهيه خورش آناناس؛ متفاوت و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه خورش آناناس؛ متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه  خورش آناناس آشنا کنيم.

مواد لازم
گوشت ۱۰۰ گرم
آناناس ۶ حلقه
پياز ۳۰۰ گرم
نعنا ۵ برگ
آرد ۱ قاشق غذا خوري

روغن به مقدار لازم
آبليمو ۱ قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه
در ظرفي مناسب پياز‌ها را خلالي خرد کرده و در روغن داغ سرخ ميکنيم تا طلايي شود. آرد را در تابه ريخته و به مدت سه دقيقه در روغن سرخ مي‌کنيم.

گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و در قابلمه حاوي روغن با نمک و زردچوبه سرخ مي‌کنيم، چون اين عمل باعث مي‌شود گوشت شکل خود را موقع پختن حفظ کند، سپس روي گوشت آب‌جوش ريخته و مي‌گذاريم تا کاملا بپزد.

وقتي گوشت پخت، هر حلقه آناناس را به سه قسمت تقسيم کرده و همراه نعنا، پيازداغ، آرد و آبليمو مي‌گذاريم ۲۰ دقيقه داخل خورش بماند تا خورش جا بيفتد. وقتي خورش پخت و جا افتاد آن را براي سرو در ظرف مناسب کشيده وبه همراه پلو سرو ميکنيم.

اگر دوست داريد به خورش زعفران اضافه کنيد تا خوش رنگ‌تر شود. بهتر است به جاي آب در غذا از آب کمپوت آناناس استفاده شود تا غذاي شما خوشمزه‌تر شود. ميتوانيد از کمپوت آناناس هم استفاده کنيد فقط آن را آخر پخت اضافه کنيد و اجازه دهيد فقط کمي با مواد بجوشد تا طعم بگيرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره