برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه خورش قيمه متفاوت و خوشمزه به روش يزدي ها

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه خورش قيمه متفاوت و خوشمزه به روش يزدي ها

باشگاه خبرنگاران/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه خورش قيمه يزدي آشنا کنيم.

مواد اصلي
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوري
پودر هل سبز ۱ قاشق چاي خوري
دارچين ۱ قاشق چاي خوري
پياز ۲ عدد
نخود ۱ پيمانه

ليمو عماني ۳ عدد
گوشت خورشتي ۵۰۰ گرم
زعفران (ساييده) ۱ قاشق چاي خوري

طرز تهيه
نخود‌ها را در آب بريزيد و اجازه دهيد آب جوش بيايد سپس شعله را خاموش کنيد و نخود‌ها را از صافي رد کرده و پوست آن‌ها را جدا کنيد و اگر دوست داريد آن‌ها را به دو قسمت تقسيم کنيد.

در ظرفي جدا گانه مقداري روغن را داغ کنيد و نصف پياز را رنده کرده و آن را به خوبي سرخ کنيد تا طلايي شود. حالا گوشت‌ها را به آن بيفزاييد و انقدر تفت دهيد تا رنگ گوشت سفيد شود.

سپس زردچوبه را به گوشت بيفزاييد و اجازه دهيد با مقداي آب بپزد. وقتي گوشت نيم پز شد نخود‌ها را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد غذايتان خوب بپزد.

وقتي غذايتان تقريبا پخت ليمو عماني‌ها را به آن اضافه کنيد و در ظرفي جدا نصف ديگر پياز را خرد کرده و سرخ کنيد و با اضافه کردن هل و دارچين و زعفران آب کرده آن را به غذا اضافه کنيد و اجازه دهيد کمي ديگر جا بيفتد.

ساير نکات

۱) ميتوانيد نخود‌ها را پوست نگرفته هم به خورش اضافه کنيد که البته بدون پوست مسلما بهتر خواهد شد.
۲) اگر دوست داريد به غذايتان آبغوره يا آبليمو اضافه کنيد.
۳) اين غذا در دستور اصلي رب ندارد، ولي اگر خواستيد در پيازداغ اوليه دو قاشق رب گوجه فرنگي هم تفت دهيد.
۴) حتما نخود‌ها را از شب قبل خيس کنيد.
۵) برخي افراد به اين خورش گلاب هم ميزنند که سليقه‌اي است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar