logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

کوفته سبزي، غذاي معروف و خوشمزه شيرازي

منبع
غذالند
بروزرسانی
کوفته سبزي، غذاي معروف و خوشمزه شيرازي

غذالند/ کوفته سبزي، يکي از انواع کوفته هاي معروف و خوشمزه شيرازي مي باشد. اين کوفته پرطرفدار از نوع غذاهاي قديمي ايراني بوده که بسيار مقوي و پرکالري نيز است. وجود مواد اوليه مغذي و سالم چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و… که در تهيه اين خوراک به کار مي رود، ارزش غذايي آن را دو چندان مي کند.
براي تهيه و طبخ کوفته سبزي شيرازي به ميزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت لازمه را داشته باشيد. چرا که کم بودن يک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغيير مزه واقعي و شکل کوفته ها خواهد شد. در اين رسپي غذالند، طرز تهيه کوفته سبزي شيرازي را مرحله به مرحله آموزش داده ايم و مي توانيد به راحتي و در زمان کم اين کوفته خوشمزه و لذيذ را در منزل تهيه کنيد و از طعم آن لذت ببريد.

مواد لازم
برنج: ۲ پيمانه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

لپه: ۱ فنجان
پيازداغ: ۴ قاشق غذاخوري
گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوري
کشمش سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوري
سبزي (جعفري، گشنيز، شويد، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
آب: ۳ ليوان
نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1برنج و لپه را جداگانه شسته و در آب به مدت ۴ ساعت خيس کنيد.
 گام 2سپس برنج، لپه، گوشت و سبزي خرد شده را در مخلوط کن بريزيد تا کاملا يکدست شود.
 گام 3حالا مواد را در يک ظرف بريزيد و ادويه ها را اضافه کنيد.
 گام 4مخلوط را با دست به خوبي ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.

 گام 5حالا به اندازه يک پرتقال از مواد را برداريد و داخل آن را گود و کمي گردو، کشمش و پيازداغ ريخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنيد.
 گام 6بعد از اينکه درست کردن کوفته ها تمام شد، يک قابلمه را آب پر کرده و بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آيد.
 گام 7سپس کمي پيازداغ، سبزي خرد شده، نمک و فلفل در آب جوش بريزيد.
 گام 8حالا تمام کوفته ها را در قابلمه ريخته و درب آن را نگذاريد تا کوفته ها باز نشود.
 گام 9بعد از گذشت ۱۵ دقيقه حرارت را خاموش و کوفته ها را در ظرف مورد نظر سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره