طرز تهيه خورش قيمه کرفس؛ يک پيشنهاد خوشمزه
سرآشپز پاپيون/ طرز تهيه خورش قيمه کرفس را به شما آموزش ميدهيم.
چي لازم داريم:
گوشت خورشتي ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پيمانه
روغن به مقدار لازم
ساقه کرفس خرد شده يک پيمانه
برگ کرفس خردشده يک قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري سرپر
شنبليله خشک ۱ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پياز متوسط خردشده ۱ عدد
ليمو عماني ۱ عدد
چطور بپزيم:
پيازها را نگيني خرد کرده و با روغن و زردچوپه تفت ميدهيم تا سبک شود.
زماني که پيازها سبک شد گوشت هارا اضافه کرده و تفت ميدهيم و فلفل سياه را اضافه ميکنيم.
در اين مرحله کرفسهاي خردشده ساقه و برگهاش رو به گوشت اضافه ميکنيم تا همراه آن تفت بخوره و سپس شنبليله خشک را ميريزيم. رب را اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم تا با همهي مواد قابلمه يکدست بشه.
به اندازه کافي آب اضافي ميکنيم و ميگذاريم با شعلهي ملايم بپزد. زماني که گوشتها نيم پز شد لپههاي از قبل خيس خورده را به خورشت اضافه ميکنيم و ميگذاريم خوب جا بيفتد.
وقتي که آب خورش کم شد و به روغن افتاد آب ليمو يا يک ليمو عماني را سوراخ کرده و در ان مياندازيم و نمک را باب ذائقه اضافه کرده وبعد از نيم ساعت آن را خاموش ميکنيم. هر چقدر زمان پخت بيشتر باشد خوشمزه و خوشرنگتر ميشود.
ساير نکات
ميتوانيد سيب زمينيها را خلالي خرد کرده و سرخ کنيد و کنار خورش سرو و ميل کنيد.
افرادي که خورش کرفس به سبک قرمه دوست دارند حتما اين نوع خورش راهم ميپسندند.
ميتوانيد با توجه به ذائقه خودتان از آلو خشک و يا رب انار براي ترش يا ملس بودن خورش استفاده کنيد.