برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه خورش قيمه کرفس؛ يک پيشنهاد خوشمزه

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
طرز تهيه خورش قيمه کرفس؛ يک پيشنهاد خوشمزه

سرآشپز پاپيون/ طرز تهيه خورش قيمه کرفس را به شما آموزش مي‌دهيم.
 
چي لازم داريم:
گوشت خورشتي ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۱ پيمانه
روغن به مقدار لازم

ساقه کرفس خرد شده يک پيمانه
برگ کرفس خردشده يک قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري سرپر
شنبليله خشک ۱ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پياز متوسط خردشده ۱ عدد
ليمو عماني ۱ عدد

چطور بپزيم:
پياز‌ها را نگيني خرد کرده و با روغن و زردچوپه تفت ميدهيم تا سبک شود.

زماني که پياز‌ها سبک شد گوشت هارا اضافه کرده و تفت ميدهيم و فلفل سياه را اضافه ميکنيم.


در اين مرحله کرفس‌هاي خردشده ساقه و برگهاش رو به گوشت اضافه ميکنيم تا همراه آن تفت بخوره و سپس شنبليله خشک را مي‌ريزيم. رب را اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم تا با همه‌ي مواد قابلمه يکدست بشه.

به اندازه کافي آب اضافي ميکنيم و ميگذاريم با شعله‌ي ملايم بپزد. زماني که گوشت‌ها نيم پز شد لپه‌هاي از قبل خيس خورده را به خورشت اضافه ميکنيم و ميگذاريم خوب جا بيفتد.

وقتي که آب خورش کم شد و به روغن افتاد آب ليمو يا يک ليمو عماني را سوراخ کرده و در ان مي‌اندازيم و نمک را باب ذائقه اضافه کرده وبعد از نيم ساعت آن را خاموش ميکنيم. هر چقدر زمان پخت بيشتر باشد خوشمزه و خوشرنگتر ميشود.

ساير نکات
ميتوانيد سيب زميني‌ها را خلالي خرد کرده و سرخ کنيد و کنار خورش سرو و ميل کنيد.

افرادي که خورش کرفس به سبک قرمه دوست دارند حتما اين نوع خورش راهم ميپسندند.
ميتوانيد با توجه به ذائقه خودتان از آلو خشک و يا رب انار براي ترش يا ملس بودن خورش استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره