آشنايي با شام ساده فلافل لپه
مجله دلگرم/ مواد لازم :
لپه 1 پيمانه
پياز متوسط خرد شده 1 عدد
گشنيز 1/2 پيمانه
فلفل چيلي قرمز خرد شده 1 عدد
نمک 1 و 1/2 قاشق چايخوري
زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوري
زنجبيل خرد شده ريز 2 قاشق چايخوري
سير خرد شده 2 عدد
روغن سرخ کردني
طرز تهيه فلافل لپه
اول از همه لپه ها رو بشوييد و از شب قبل خيس کنيد. لپه ي خيس خورده را در آبکش بريزيد و کاملا خشک کنيد. دقت کنيد که آب لپه ها به طور کامل گرفته شود چون در غير اين صورت مايه فلافل شل شده و ممکن است موقع سرخ کردن فلافل ها از هم بپاشند.
حالا همه ي مواد اوليه (به جز روغن) از جمله لپه هاي خشک شده را داخل غذاساز بريزيد تا مخلوطي نيمه صاف به دست بيايد و تقريبا يک دست شود. ولي کمي تکه هاي کوچک لپه حس شود.
مايه فلافل لپه را با قاشق يا قالب فلافل داخل سيني يا بشقاب به شکل گلوله هاي گرد پهن در بياوريد. رويشان را بپوشانيد و حداقل 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا خودشان را بگيرند.
روغن سرخ کردني را داخل ماهيتابه بريزيد تا داغ شود. بعد فلافل هايي را که از قبل آماده کرديد داخل روغن بياندازيد و دو روي آنها را سرخ کنيد تا به رنگ طلايي دربيايد.
غذا آمادس! سس مورد علاقتون رو روش بريزيد و از خوردنش لذت ببريد. ميتونيد اون رو با نون پيتا و سبزي و ماست هم امتحان کنيد.