logo

نان زعفراني زنجبيلي؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
 نان زعفراني زنجبيلي؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه نان زعفراني زنجبيلي را به شما آموزش مي‌دهيم.
 در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه   نان زعفراني زنجبيلي آشنا کنيم.

مواد لازم:
آرد ۲و نيم پيمانه تا جايي که خمير لطيفي به دست بيايد
شير ولرم ۱ پيمانه سرخالي

خمير مايه نصف قاشق غذاخوري
آب ولرم نصف پيمانه
شکر يک دوم پيمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوري
زنجبيل نصف قاشق چايخوري
نمک ۱ پنس
بيکينگ پودر يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع نصف پيمانه


طرز تهيه:

مقداري کره اول در ظرفي خمير مايه و يک قاشق شکر را به آب ولرم اضافه کرده و در آن را پوشانده و ده دقيقه يگذاريد تا عمل بيايد بعد درون ظرف گودي همه مواد بجز آرد و روغن را با هم مخلوط کنيد سپس خمير مايه را افزوده و آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير نرمي به دست بيايد خمير مقداري چسبناکه، عيبي ندارد روغن که اضافه مي کنيم درست ميشود خوب ورز بدهيد تا روغن به خورد خمير برود چند باري محکم زمين بزنيد .

بعد خمير نان زعفراني زنجبيلي را بگذاريد ۱ ساعت استراحت کند بعد سيني فر همچنين دست هاتون را چرب کنيد. از خمير هر اندازه دوست داريد برداريد و پهن کنيد و هر مدلي که مايليد فرم بدهيد و بپيچيد من روي نان ها را يا زعفران، کره ، يک زرده تخم مرغ، دارچين، پودر هل و عسل رومال کردم.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar