28
11
5.9K
28
11
5.9K
شبکه آشپزي/ امروز قصد داريم دستور تهيه شربت گل گاوزبان را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
گل گاوزبان خشک: ۵۰ گرم
بادرنجبويه: ۲۵ گرم
عرق گل گاوزبان، عرق بيدمشک
گلاب: ۸۰ گرم
خاک قند يا شکر: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گل گاوزبان و بادرنجبويه را يک شب در مايه عرقها بخيسانيد بعد صاف کنيد و با ۲۰۰ گرم قند يا خاک قند يا شکر معمولي، روي حرارت خيلي ملايم به قوام شربت بياوريد.
نکته:
اين شربت را ميتوانيد هر بار با آب يا بهارنارنج مخلوط کرده و هر بار دو قاشق روزي پنج بار از آن استفاده کنيد