برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

نان مغزدار با خمير هزارلايه يوفکا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ داخل خمير را با هر سسي مي توانيد پر کنيد

مواد لازم براي خمير يوفکا يا فيلو به روش ساده
روغن نباتي:60ميلي ليتر(4قاشق غذاخوري)
آب:210ميلي ليتر(1ليوان منهاي 2قاشق غذاخوري)
نمک:1چهارم قاشق چايخوري
آرد:2و 2سوم ليوان(270گرم)
سرکه:1قاشق چايخوري(5ميلي ليتر) 

طرز تهيه خمير يوفکا يا فيلو به روش ساده
آرد را با نمک مخلوط کنيد و چند بار الک کنيد تا آرد سبک شود.
بعد آب ، روغن  و سرکه را با هم مخلوط کنيد و کم کم به آرد اضافه کنيد و با دست خوب ورز دهيد اگر خمير بدست آمده مقدار بيشتري نياز به آب داشت به آن آب اضافه ميکنيم .
اين کار را ميتوانيد در غذاساز نيز انجام دهيد.
خمير بدست آمده نبايد به دست بچسبد و بايد مانند توپ باشد .در کل ورز دادن خمير نيم ساعت طول ميکشد .
خمير آماده شده  و توپي شکل شده را داخل کاسه اي چرب شده قرار دهيد و روي آن را با سلفون و يا کيسه نايلون کاملا بپوشانيد و در داخل يخچال به مدت  يک ساعت و نيم استراحت دهيد .
بهتر است خمير را داخل سلفون چرب شده بپيچيد تا ظرف ،سپس خمير را بعد از يک ساعت و نيم استراحت از داخل يخچال بيرون بياوريد و به مدت 2 دقيقه مجددا ورز دهيد .
کاسه را دوباره چرب کنيد و خمير را داخل آن قرار دهيد و سر آن را بپوشانيد و دوباره 2 ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد تا خمير کاملا سبک شود.
براي درست کردن خمير يوفکا بايد به اندازه يک گردو از خمير جدا کنيد و با وردنه آن را خيلي نازک باز کنيد طوري که بتوان آن طرف آن را ديد.
بين لايه هاي خمير بايد پودر قند بپاشيد تا به هم نچسبد.بهترين آرد هم براي درست کردن اين خمير ، آرد کتان غير سفيد است .
همچنين از آرد گندم کامل و ساده و يا آرد ذرت هم ميتوان استفاده کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره