آموزش تهيه شربت بار براي روزهاي گرم پيش رو
آخرين خبر/ مواد لازم
آب: ۱ ليوان
شکر: ۱/۵ ليوان
گلاب: ۱/۴ ل ، اگر اسانس بالايي داره دو سه ق غ کافيه
زعفران غليظ دمکرده: هر چه بيشتر بهتر
جوهر ليمو: ۱/۴ق چ همراه با دو ق غ اب جوش مخلوط ميکنيم
گلوکز: ۱ق غ.
🍃 ابتدا آب و شکر و گلاب رو توي قابلمه مي ريزيم و روي شعله ملايم قرار ميديم. هر بار با قاشق چوبي همميزنيم تا شکر کاملا حل بشه.
🍃حالا زعفران و در صورت نياز جوهر ليمو رو که با دو ق آبجوش مخلوط کرديم رو اضافه ميکنيم و اجازه ميديم پنج دقيق جوش ريز بخوره و غليظ بشه و اجازه ميديم ۵ دقيقه جوش ريز بخوره.
🍃 گلوکز رو اضافه ميکنيم و اجازه ميديم تا شربت بار به غلظت برسه.
🍃 در ظرف رو ميبنديم تا شربت خنک بشه و شکرک نزنه.
.🌸 به هيچ عنوان حرارت زياد نباشه.
🌸 حتما بايد جوش ريز بخوره وگرنه شکرک ميزنه.
🌸 اگر نکات بالا رو رعايت کنين و مرتب با استفاده از فرچه دورگيري کنين نيازي به جوهر ليمو نيست.
🌸 براي استفاده از شربت بار بايد شربت ولرم باشه.
منبع صفحه @saeede_karimi70