طرز تهيه خورش قيمه با سويا؛ خوشمزه و لذيذ
باشگاه خبرنگاران/ ما انواع مختلفي قيمه داريم نظير: قيمه بدون گوشت و قيمه با گوشت که خود قيمه با گوشت به انواع مختلف تقسيم ميشه: قيمه با مرغ، قيمه با گوشت گوسفند، قيمه با گوشت گوساله و …. در اين گزارش ميخوايم خورشت قيمه با سويا رو به شما دوستان عزيز آموزش بديم. سويا کم از گوشت قرمز نداره و تقريبا همون کاري رو که گوشت قرمز براي بدن ما ميکنه رو انجام ميده.
مواد لازم
۲۰۰ گرم سويا
۱۵۰ گرم لپه
۴ عدد ليمو عماني
۲ عدد سيب زميني
۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
۱ عدد پياز (متوسط)
۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون
نمک و فلفل (به ميزان لازم)
بقيه ادويه جات (به ميزان لازم)
دستور تهيه
ابتدا پيازها رو به طور کامل خرد ميکنيم و سپس تو روغن تفت داده و سويا رو که از قبل سه بار شسته ايم بهش اضافه ميکنيم.
پس از اونکه مخلوط پياز و سويا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا رب و سپس ساير ادويه جات و نمک و فلفل رو بهش اضافه ميکنيم.
پس از چند دقيقه که خوب تفت داده شدن اونها رو درون قابلمهاي ميريزيم و سپس دو ليوان آب بهش اضافه کرده و صبر ميکنيم تا مواد درون قابلمه بجوشه.
هنگامي که آب درون قابلمه به يک سوم مقدار اوليه رسيد لپهاي رو که به طول جداگانه پخته ايم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه ميکنيم و شعله گاز رو کم ميکنيم تا به آرامي بجوشه.
سيب زمينيهايي که از قبل خلال کرده ايم رو در تابه سرخ ميکنيم و ليمو خشکهايي که از قبل خيس کرده ايم به همراه نصف استکان آبليمو به مواد درون قابلمه اضافه ميکنيم.
پس از آن که خورش جا افتاد ميتونيم به ميزان دلخواه ترشي به خورشت اضافه کنيم و چهار الي پنج دقيقه صبر کنيم تا مخلوط مواد بجوشه.
نوش جان!