برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه سس هالنديز

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه سس هالنديز

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه سس هالنديز را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

۲ قاشق چاي خوري سرکه سفيد (يا سيب)

۳ عدد زرده تخم مرغ

۳/۴ پيمانه کره (آب شده)

۱/۲ عدد ليمو ترش

مقداري نمک و فلفل

به مقدار لازم آويشن

به مقدار لازم پاپريکا

به مقدار لازم پودر سير (اختياري)

دستور تهيه:

يک قابلمه بزرگ رو پر از آب مي‌کنيم و مي‌زاريم بجوشه. وقتي جوشيد، يک ظرف شيشه‌اي مقاوم به حرارت رو بالاي قابلمه مي‌ذاريم. (تهش با آب تماس پيدا نکنه)

زرده‌ها و سرکه رو داخل ظرف بالايي مي‌ريزيم، مدام با همزن دستي هم مي‌زنيم. به حدي مي‌زنيم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند مي‌کنيد، مثل روبان بريزه).

با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم مي‌زنيم. اونقدر مي‌زنيم تا غلظتي مثل مايونز پيدا کنه.

وقتي به غلظت مورد نظر رسيديم، آب نصف ليمو، نمک و فلفل و بقيه ادويه هارو اضافه و هم مي‌زنيم و سرو مي‌کنيم. مي‌تونيم کمي سبزيجات معطر هم بريزيم.

انتهاي پيام/

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar