logo

صبحانه/ «سمبوسه سيب»؛ يک انتخاب متفاوت با طعمي بهاري

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
صبحانه/ «سمبوسه سيب»؛ يک انتخاب متفاوت با طعمي بهاري

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه سمبوسه سيب و گردو  را به شما آموزش دهيم.

چي لازم داريم:
سيب ۴ عدد متوسط

شکر قهوه‌اي ۴۰ گرم

کره ۳۰ گرم

آب ليموي تازه يک قاشق چايخوري

دارچين يک قاشق چايخوري

جوز هندي رنده کرده يک‌چهارم قاشق چايخوري

گردوي خرد کرده ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت يک قاشق سوپخوري

نان لواش يا خمير يوفکا به ميزان لازم

روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم

چطور تهيه کنيم:

پوست سيب‌ها را بگيريد و ريز خرد کنيد. آن‌گاه سيب، شکر قهوه‌اي، کره و آب ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا سيب بپزد و آبش کشيده شود.

سپس دارچين، جوز هندي و گردو را بيفزائيد و ظرف را از روي حرارت برداريد. همينکه اين مخلوط خنک شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنيد.

اکنون نان لواش را به اندازه ۵×۱۵ سانتيمتر برش دهيد و روي هر نان يک قاشق از مخلوط سيب و گردو بگذاريد و مانند سمبوسه به شکل بقچه‌هاي مثلثي شکل بپيچيد.

حالا سمبوسه‌ها را در روغن داغ فراوان سرخ کنيد و روي هوله کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافيش گرفته شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar