باشگاه خبرنگاران/در گزارش زير طرز تهيه پنه پستو با ميگو و نخودفرنگي را به شما آموزش مي‌دهيم.
 

پاستا پنه با سس پستو يه غذاي ساده و سريع ايتالياييه. اگه جزء اون دسته آدم‌هايي هستيد که معمولا وقت زيادي نداريد، اين غذا مي‌تونه از مورد علاقه‌هاي شما بشه. چون سريع حاظر مي‌شه و در عين حال يه وعدۀ کامل و مقويه. پاستا پنه با سس پستو مي‌تونه با ترکيب‌هاي متفاوت ديگه هم درست بشه. مثلا مي‌شه به جاي ميگو از مرغ استفاده کرد يا اصلا نخود فرنگي نريخت و ….

مواد لازم

 ۴۰۰ گرم پاستا پنه
 ۴۵۰ گرم ميگو (تميز شده)
 ۱ فنجان نخود فرنگي
 ۲ فنجان بيبي اسفناج (تازه)
 ۱ فنجان ريحان (تازه)
 ۱/۳ و ۱ قاشق غذاخوري فنجان روغن زيتون بکر
 ۱/۴ فنجان پنير پارمسان (رنده شده)
 ۱/۴ فنجان دانه کاج يا بادام
 ۱ حبه سير
 به ميزان لازم نمک
 به ميزان لازم فلفل سياه

دستور تهيه

توي قابلمه آب و کمي نمک بريزيد و بذاريد به جوش بياد. طبق دستورالعمل روي پاکت، پاستا رو بجوشونيد و بعد آبکش کنيد.
حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسيده. اسفناج، ريحان و ۱/۳ فنجان روغن زيتون رو بريزيد توي مخلوط کن و خوب مخلوط کنيد. بعد پنير پارمزان، دانه کاج يا بادام و سير رو اضافه کنيد و نمک و فلفل بزنيد. دوباره مخلوط کنيد تا مواد حالت سس به خودشون بگيرن.
توي ماهيتابه يک قاشق باقي مونده از روغن زيتون رو بريزيد و ميگو‌ها رو توش تفت بديد تا رنگشون تغيير کنه و بپزه.
حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگي رو اضافه کنيد. حدود يک چهارم ليوان آب بريزيد و خوب با هم مخلوطشون کنيد.
در آخر روش پنير پارمزان رنده کرده و سرو کنيد. نوش جان!

نکات مهم

يکي از نکات مهم جوشوندن پاستا، اسپاگتي و ماکاروني اينه که هيچوقت براي جوشوندن بهش روغن اضافه نکنيد. اين کار باعث مي‌شه بعد، سس پاستا يا اسپاگتي به خوردش نره و از روش ليز بخوره. به جاش براي جلوگيري از به هم چسبيدن پاستا هنگام جوشيدن، چند لحظۀ اول همش بزنيد؛ اينطوري به هم نمي‌چسبن.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar