برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مرغ ترش گيلاني؛ خورش محلي و اصيل شمالي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

 آخرين خبر/ مرغ ترش گيلاني

مواد لازم:
پياز نگيني خردشده:۱ عدد
سير رنده شده يا ريزخوردشده:۳ حبه
سبزي مخصوص مرغ ترش:۱ ليوان سرخ شده
رب گوجه فرنگي به دلخواه:۱ق غذاخوري
آبغوره:به ميزان دلخواه«ميزان آبغوره به ذائقه تون بستگي داره،من ترش دوست دارم واسه همين زياد ميريزم»
لپه:نصف پيمانه
مرغ:۴ تکه
نمک فلفل سياه:به ميزان لازم
تخم مرغ:۳ عدد
نکات مهم:
.مقدار آبغوره ي اين خورشت به ذائقه تون بستگي داره.اما هرچقدر ترش تَر خوشمزه تَر.
سبزي اين خورشت مخصوصه و فقط از شمال ميتونيد تهيه ش کنيد،من خودم چون تهران زندگي ميکنم هر وقت ميرم گيلان ،سبزي مخصوص مرغ ترش و تهيه ميکنم و تميز و اماده ش ميکنم و سرخ شده تو فريزر نگه ميدارم.يا مامان عزيزم برام درست ميکنند و ميفرستند.
واسه همين سبزي من آماده بود.
سبزيها شامل تره، جعفري، گشنيز، برگ چغندر و شويد به مقدار مساوي، اسفناج و خالواش بيشتر و نعنا کمتر.
خالواش نوعي سبزي بومي گيلانه که در بيشتر غذاهاي گيلاني مصرف ميشه و عطر و بوي بسيار خوشي به غذا ميده. شما مي تونيد در مسافرتهاتون به استان سرسبز گيلان اين سبزي معطر و تهيه کنيد وخشکش کنيد و در مواقع لزوم استفاده کنيد.اگه خالواش تازه در دسترس نداريد يه قاشق غذاخوري پر خالواش خشک رو در کمي آب خيس کنيد و در پايان کار که سبزي سرخ شد در اون بريزيد.

٤_به جاي آبغوره از آب نارنج يا آب انار ترش هم ميتونيد براي ترشي خورش استفاده کنيد. مقدار آبغوره يا هر نوع ترشي ديگر بستگي به اين داره که تا چه اندازه مايليد خورش شما ترش باشه. 

از صفحه ناديا کوک

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره