طرز تهيه فلافل هويج با سس کنجد غذاي گياهي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه فلافل هويج با سس کنجد غذاي گياهي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
سير ۲ حبه
جعفريِ تازه يک دسته
پودر زيرهي سبز ۱ قاشق سوپخوري
پودر گشنيز ۱ قاشق سوپخوري
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چايخوري
نخود پخته ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
هويج ۲ عدد
ليمو ترش بزرگ ۱ عدد
ماست ساده ۱۵۰ گرم يا ۳/۲ پيمانه
سس کنجد ۱ قاشق سوپخوري
پياز قرمز ۱ عدد
نعناي تازه يک مشت
نان تورتيلا يا نان پيتا به ميزان دلخواه براي سرو
ترشي فلفل به دلخواه
طرز تهيه فلافل هويج با سس کنجد غذاي گياهي
سير و جعفري را درشت خرد کنيد، ساقههاي جعفري را هم ميتوانيد استفاده کنيد. آنها را در يک غذاساز ريخته و با ادويه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنيد. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهيد تا يک مخلوط نسبتا خشک بدست آوريد. اگر غذاساز نداريد نخود را با گوشت کوب له کرده و سير و سبزيجات را نيز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنيد.
هويج را درشت رنده کنيد. پوست ليمو را نيز رنده کنيد. يک قاشق از مخلوط فلافل در کاسه ريخته و سپس هويج و پوست ليمو را به آن بيفزاييد. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنيد.
مخلوط را هم بزنيد و سپس مخلوط را بادست به شکل ۱۲ گلوله درآوريد. اگر ميخواهيد بعدا آن را بخوريد، ميتوانيد فلافلها را تا ۲۴ ساعت در يخچال نگهداري کنيد.
کمي روغن را در يک ماهيتابهي نچسب ريخته و حرارت دهيد، سپس هر طرف فلافلها را حدود ۳ دقيقه سرخ کنيد تا طلايي شوند. وسوسه نشويد تا روغن بيشتري بريزيد، زيرا اين کار باعث ميشود فلافلها وا برود.
آبِ ليمو را بگيريد. ماست را با سس کنجد و ۱ قاشق سوپخوري آب ليمو همزده تا يکنواخت شود. اگر خيلي غليظ است کمي آب به آن اضافه کنيد. در صورت تمايل آن را با نمک و فلفل و آبليموي بيشتري مزه دار کنيد. پياز قرمز را نازک برش بزنيد و برگهاي نعنا را از ساقه جدا کنيد. باقي مانده آب ليمو را روي آن ريخته و با نمک و فلفل مزه دار کنيد.
تورتيلاها يا نانهاي پيتا را در مايکروفر يا در يک قابلمهي داغ بر اساس دستورالعمل روي بسته بندي گرم کنيد، سپس فلافل را با ماست، کنجد، سالاد پياز و ترشي فلفل سرو کنيد.
منبع:کي آشپزه