برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه «موساکا»؛ لذت يک غذاي متفاوت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه «موساکا»؛ لذت يک غذاي متفاوت

ايرنا/ ترکيب گوشت و بادمجان هميشه لذيذ بوده است؛ موساکا هم از اين ترکيب استفاده کرده و باب ميل‌تان خواهد بود.

مواد لازم براي تهيه موساکا:
بادمجان دلمه‌اي: ۵۰۰ گرم
پودر پنير پارمزان: ۱۵۰ گرم
پياز: يک عدد

سير: ۲ حبه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگي: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگي: يک قاشق سوپ‌خوري
جعفري خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوري
شکر: يک دوم قاشق چاي‌خوري
پودر تخم گشنيز: يک قاشق چاي‌خوري
پودر دارچين: يک دوم قاشق چاي‌خوري
سس پنير: ۲۵۰ ميلي ليتر
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
مواد لازم براي سس پنير:

کره: ۵۰ گرم
آرد گندم: ۳ قاشق سوپخوري
شير: ۲ پيمانه
تخم مرغ: يک عدد
طرز تهيه و دستور پخت موساکا:
۱. ابتدا بادمجان‌ها را با پوست به صورت حلقه‌هايي به قطر نيم سانت برش دهيد. سپس آنها را نمک بزنيد و ۳۰ دقيقه صبر کنيد. بعد بادمجان‌ها را با آب سرد بشوييد و خشک کنيد.
۲. کف يک سيني فر را با کمي روغن با برس چرب کنيد و بادمجان‌ها را کف سيني بچينيد. سپس روي بادمجان‌ها را با برس روغن بماليد و سيني فر را ۳۵ دقيقه، در طبقه وسط فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا بادمجان‌ها سرخ شوند. در اين فاصله، يک بار بادمجان‌ها را زير و رو کنيد.
۳. تابه‌اي را روي حرارت قرار دهيد. پياز خرد شده را با کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. بعد گوشت را اضافه کنيد و آن را در حدي که رنگ آن تغيير کند، تفت دهيد. سپس سير له شده، نمک و ادويه‌ها شامل فلفل سياه، تخم گشنيز و دارچين را به مواد داخل تابه بيفزاييد.
۴. در اين مرحله، به ترتيب ابتدا پوره گوجه فرنگي، بعد رب گوجه فرنگي، شکر و جعفري خرد شده و پودر پنير پارمزان را بريزيد. سپس۳۰ دقيقه به مواد زمان دهيد تا بپزند تا حدي که آب مواد کشيده شود.

۵. يک ظرف مناسب فر انتخاب کنيد. يک لايه بادمجان سرخ شده را در ظرف بچينيد، سپس يک لايه از مواد گوشتي روي آن بريزيد.
۶. بعد يک لايه ديگر بادمجان روي مواد گوشتي بچينيد و در آخر، سس پنير از قبل آماده را روي مواد بدهيد. ظرف را ۴۵ دقيقه در طبقه وسط فر، با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.

طرز تهيه و دستور پخت سس پنير:
- در ظرفي کره و آرد را ۲ دقيقه خوب تفت دهيد. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و شير سرد را کم کم به آن اضافه کنيد و مواد را مرتب هم بزنيد. دوباره ظرف را روي حرارت بگذاريد و اجازه دهيد مواد به غلظت ماست برسد سپس پنير پارمزان را اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد. بعد از آنکه مواد کمي ولرم شد، تخم مرغ را بيفزايد و مواد را بدون آنکه دوباره روي حرارت بگذاريد، خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سپس سس پنير آماده استفاده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره