برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نان لقمه‌ اي کالباس عصرانه اي شکم پر کن

منبع
چي بپزم
بروزرسانی
نان لقمه‌ اي کالباس عصرانه اي شکم پر کن

چي بپزممواد لازم

آرد4 پيمانه
خمير ترش1 قاشق سوپخوري
کره نصف پيمانه
نمک1 قاشق چايخوري
شکر1 قاشق مرباخوري
شير گرم1 پيمانه
پودر زيره در صورت تمايل 1 قاشق چايخوري
تخم‌مرغ 1 عدد
ژامبون مرغ200 گرم
پنير پيتزا ورقه‌اي200 گرم
فلفل دلمه خرد شده شده 1 عدد
طرز تهيه
آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود کنيد.
سپس شيرگرم، شکر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمک و کره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم.
بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود.
از خمير به اندازه يک نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم.
آن‌گاه، يک ورق ژامبون مرغ، يک تکه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌کنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، کره و کنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.
منبع:/www.kallehamol.com

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره