«کيک قابلمهاي پفدار» و نکات کليدي براي پخت اين کيک خوشمزه
همشهري آنلاين/ کيک را غير از فر و دستگاه کيکپز ميتوان در قابلمه هم تهيه کرد. در اين مطلب با طرز تهيه نوعي کيک ساده و خوشمزه آشنا ميشويد.
به کساني که علاقهمند به تهيه کيک قابلمهاي هستند پيشنهاد ميکنم تهيه اين کيک ساده و بسيار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشيد تا با مواد اوليه و روش تهيه آن آشنا شويد.
مواد لازم براي تهيه تهيه کيک قابلمهاي
روغن مايع: ۲/۳ ليوان
آرد: ۲ ليوان
شير: ۱.۲۵ ليوان (يک و يکچهارم ليوان)
شکر: ۱.۵ ليوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکينگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چايخوري (دو و يک چهارم قاشق چايخوري)
وانيل: نوک قاشق چايخوري
طرز تهيه تهيه کيک قابلمهاي
۱- براي شروع کار تهيه آرد و سه بار الک ميکنيم. شير و روغن مايع را داخل قابلمه ريخته و روي شعله قرار ميدهيم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغها و وانيل رو با همزن، انقدر هم ميزنيم تا کرم رنگ و کشدار شود.
۲- آرد و با بکينگ پودر مخلوط ميکنيم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا کامل يکدست شود، شير و روغن مايع را داخل مواد ريخته و هم ميزنيم.
۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمي روغن چرب ميکنيم و مايه کيک را داخل آن ميريزيم. روي شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کني ميزنيم، کيک را با حرارت کم به مدت يک ساعت ميپزيم.
نکات کليدي براي تهيه بهتر اين کيک
۱- براي اين کيک از آرد قنادي يا سه صفر استفاده کنيد.
۲- اين کيک به دليل بافت اسفنجي که داره مناسب خامه کشي است.
۳- تمام مواد کيک به مدت نيم ساعت در دماي محيط بزاريد تا هم دما با محيط شود.
۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنيد تا بافت کيک يکدست شود.
۵- حين پخت کيک به هيچ عنوان درِ قابلمه را برنداريد چون کيک شما پف نميکند.
۶- براي اطمينان از پخت کيک با خلال دندون آن را چک ميکنيم در صورت نچسبيدن مواد به خلال دندان کيک پخته است.