برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

«کيک قابلمه‌اي پف‌دار» و نکات کليدي براي پخت اين کيک خوشمزه

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
«کيک قابلمه‌اي پف‌دار» و نکات کليدي براي پخت اين کيک خوشمزه

همشهري آنلاين/ کيک را غير از فر و دستگاه کيک‌پز مي‌توان در قابلمه هم تهيه کرد. در اين مطلب با طرز تهيه نوعي کيک ساده و خوشمزه آشنا مي‌شويد.
 به کساني که علاقه‌مند به تهيه کيک قابلمه‌اي هستند پيشنهاد مي‌کنم تهيه اين کيک ساده و بسيار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشيد تا با مواد اوليه و روش تهيه آن آشنا شويد.

مواد لازم براي تهيه تهيه کيک قابلمه‌اي
روغن مايع: ۲/۳ ليوان
آرد: ۲ ليوان
شير: ۱.۲۵ ليوان (يک و يک‌چهارم ليوان)
شکر: ۱.۵ ليوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکينگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چاي‌خوري (دو و يک چهارم قاشق چاي‌خوري)
وانيل: نوک قاشق چاي‌خوري


طرز تهيه تهيه کيک قابلمه‌اي
۱- براي شروع کار تهيه آرد و سه بار الک مي‌کنيم. شير و روغن مايع را داخل قابلمه ريخته و روي شعله قرار مي‌دهيم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ‌ها و وانيل رو با همزن، انقدر هم مي‌زنيم تا کرم رنگ و کشدار شود.

۲- آرد و با بکينگ پودر مخلوط مي‌کنيم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم تا کامل يکدست شود، شير و روغن مايع را داخل مواد ريخته و هم مي‌زنيم.


۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمي روغن چرب مي‌کنيم و مايه کيک را داخل آن مي‌ريزيم. روي شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کني مي‌زنيم، کيک را با حرارت کم به مدت يک ساعت مي‌پزيم.



نکات کليدي براي تهيه بهتر اين کيک
۱- براي اين کيک از آرد قنادي يا سه صفر استفاده کنيد.

۲- اين کيک به دليل بافت اسفنجي که داره مناسب خامه کشي است.

۳- تمام مواد کيک به مدت نيم ساعت در دماي محيط بزاريد تا هم دما با محيط شود.

۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنيد تا بافت کيک يکدست شود.

۵- حين پخت کيک به هيچ عنوان درِ قابلمه را برنداريد چون کيک شما پف نمي‌کند.

۶- براي اطمينان از پخت کيک با خلال دندون آن را چک مي‌کنيم در صورت نچسبيدن مواد به خلال دندان کيک پخته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar