سرآشپز پاپيون/ در ادامه قصد داريم شما را با دستور پخت کباب عراقي آشنا کنيم.

مواد اصلي
کباب آماده (به اندازه لازم) ۴۵۰ گرم
سس گوجه فرنگي (تهيه شده با گوجه فرنگي تازه) ۲ فنجان
روغن ۱/۴ قاشق سوپ خوري
نان (نان پهن يا نان پيتا) به مقدار لازم
سبزيجات (پياز، فلفل، سبزي، خرد شده) ۴-۳ فنجان
جعفري (يا سبزي ديگر، خرد شده) ۱ فنجان
ادويه به مقدار لازم

طرز تهيه


۱ تابه را چرب کنيد. روي آن را با نان بپوشانيد. کباب‌ها را روي نان قرار دهيد. سبزيجات خردشده را روي کباب بپاشيد. روي آن را باز هم نان بگذاريد. نان را سوراخ کنيد.

۲ فر را با حرارت متوسط گرم کنيد. ماهيتابه را ۱۵ دقيقه قبل از زمان سرو غذا داخل فر قرار دهيد.

۳ فنجان سس را با ملاقه روي کل ماهيتابه بريزيد. سرو کنيد.

ساير نکات کباب عراقي (کباب ملوکي)‌
مي‌توانيد اين غذا را با يک کاسه سيزيجات خام (فلفل دلمه اي، پياز، سبزي و ... خرد شده) سرو کنيد تا شبيه به سالساي مکزيکي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar