چطور در خانه ليمو عماني درست کنيم؟
برترين ها/ليمو عماني همان ليمو ترش شيرازي خشک شده است که به عنوان چاشني در تهيه انواع غذاها استفاده ميشود. ما در اين مطلب طرز تهيه ليمو عماني را آموزش ميدهيم تا از بهترين نوع آن در غذاهايتان استفاده کنيد.
مواد لازم
ليمو ترش شيرازي: ۱ کيلوگرم
سرکه: ۱ فنجان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهيه
ليمو ترشهاي شيرازي را خوب بشوييد و بر روي آنها مقداري نمک بريزيد. بگذاريد ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشوييد.
درون يک قابلمه مقداري آب بريزيد، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذاريد به جوش بيايد. حالا ليمو ترشها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنيد و بگذاريد ۱۰ ثانيه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشي کنيد.
مجددا ليمو ترشهاي آبکشي شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بريزيد و اين بار اجازه دهيد به مدت ۱ دقيقه بجوشند، سپس درون آبکش بريزيد، اما آنها را آبکشي نکنيد.
پس از خنک شدن ليمو ترشها با خلال دندان سوراخ ريزي روي هر کدام ايجاد کنيد، آنها را بر روي يک پارچه نخي تيره (براي جذب نور بيشتر) بريزيد و به مدت ۱۰ روز زير نور خورشيد بگذاريد تا خشک شوند.
ليموهاي کمي خشک شده را درون سبد بريزيد و بگذاريد چند روز هم در سايه بمانند تا کاملا خشک شوند.
ميتوانيد ليمو عمانيها را آسياب کنيد تا پودر يا گرد آن تهيه شود.