برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهيه نان لقمه‌ اي کالباس

منبع
بروزرسانی
آموزش تهيه نان لقمه‌ اي کالباس

کاله/ مواد لازم

آرد4 پيمانه
خمير ترش1 قاشق سوپخوري
کره نصف پيمانه
نمک1 قاشق چايخوري
شکر1 قاشق مرباخوري
شير گرم1 پيمانه
پودر زيره در صورت تمايل 1 قاشق چايخوري
تخم‌مرغ 1 عدد
ژامبون مرغ200 گرم
پنير پيتزا ورقه‌اي200 گرم
فلفل دلمه خرد شده شده 1 عدد
طرز تهيه
آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود کنيد.
سپس شيرگرم، شکر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمک و کره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم.
بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود.
از خمير به اندازه يک نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم.
آن‌گاه، يک ورق ژامبون مرغ، يک تکه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌کنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، کره و کنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره