طرز تهيه «خمير جادويي»؛ مناسب براي پخت انواع پيراشکي و پيتزا
ايرنا/ طرز تهيه خمير جادويي را بخوانيد تا با آن غذاهاي مختلف از پيراشکي گرفته تا پيتزا را درست کنيد.
مطمئنا بارها با مواد اضافه غذايي که آماده ميکنيد روبهرو شدهايد. مواد آماده ماکاروني يا لوبيا پلو که نميدانيد آنها را فريز کنيد يا دور بريزيد. اما همين مواد را ميتوانيد به راحتي براي وعده ديگر نگه داريد و غذايي کاملا متفاوت سرو کنيد. يا اين که بچهاي داريد که بد غذاست و بايد غذا را به او جذاب نشان دهيد که راغب به خوردن شود. در ادامه طرز تهيه خمير جادويي را ميخوانيد که با آن ميتوانيد غذاهاي مختلف از پيراشکي گرفته تا پيتزا را درست کنيد.
مواد لازم براي تهيه خمير جادويي
آرد ۳ پيمانه
شير ۱ پيمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مايه ۶ قاشق غذا خوري
خمير مايه فوري ۱ قاشق غذا خوري
شکر ۱ قاشق غذا خوري
نمک ۱ قاشق چايخوري
طرز تهيه و دستور پخت خمير جادويي
۱. در گام اول خمير مايه و شکر را در شير ولرم ريخته در آن را بگذاريد اجازه دهيد تا عمل بيايد.
۲. مواد ديگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با يکديگر هم بزنيد تا مايهاي يکدست شکل بگيرد.
۳. خمير مايه عمل آمده را به تخممرغها اضافه کنيد. در ادامه به آرامي آرد را به آن اضافه تا خمير لطيفي به دست بيايد و به مدت ۱۰ دقيقه خمير را ورز دهيد.
۴. خمير را در جاي نسبتا گرم و تاريک به مدت ۹۰ دقيقه استراحت دهيد زماني که خمير استراحت کند حجم آن دو برابر ميشود.
خمير جادويي ما براي مصارف مختلف آماده است. فقط خمير را قبل از کار ورز کوچکي دهيد و بعد استفاده کنيد. حالا ميتوانيد از خمير براي پخت هر غذايي استفاده کنيد.