غذالند/ کرپ مرغ و قارچ، يکي از غذا‌هاي معروف و خوشمزه فرانسوي مي‌باشد. کرپ، يک نوع پنکيک نازک بوده که با مواد مختلف، چون سينه مرغ، قارچ و پنير پيتزا و… پر شده و طبخ مي‌شود. مي‌توانيد با توجه به ذائقه و سليقه خود برخي از محتويات داخل کرپ را حذف و يا اضافه کنيد. از اين رو هم مي‌توان آن را به عنوان يک غذاي اصلي در وعده‌هاي غذايي سرو کنيد و هم به عنوان دسر در مهماني‌ها و مجالس پذيرايي نماييد.

کرپ مرغ و قارچ، يک غذاي جديد و خوش طعم بوده که مي‌توانيد در منزل به راحتي تهيه و سرو کنيد. اين غذاي خوشمزه و پرطرفدار، يک تنوع عالي را براي برنامه غذايي بدون برنج شما تدارک خواهد ديد که بسيار مقوي و سالم نيز است.

مواد لازم

آرد: ۱۰۰ گرم
سينه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
شير: ۲۰۰ ميلي ليتر
پنير موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چايخوري
پودر آويشن: نصف قاشق چايخوري
زعفران دم کشيده: ۲ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را در يک کاسه ريخته و خوب هم بزنيد.

شير ولرم و کمي نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنيد.

آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنيد.

در يک ماهي تابه کمي روغن بريزيد و بعد از داغ شدن روغن، کمي از مايه کرپ ريخته و پهن کنيد.

وقتي يک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود.

به همين ترتيب تمام مايه کرپ را در ماهي تابه سرخ کنيد.

سپس پياز را نگيني خرد و در يک ماهي تابه جدا کمي تفت دهيد.

سينه‌هاي مرغ و فلفل دلمه‌اي را نيز خرد کرده و به ماهي تابه اضافه و تفت دهيد.

سپس قارچ‌ها را حلقه‌اي خرد کنيد و به همراه زعفران و ادويه‌ها به مواد ماهي تابه اضافه و تفت دهيد و بعد از ۲ دقيقه حرارت را خاموش کنيد.

ظرف فر را کمي چرب کنيد.

سپس کرپ‌هاي آماده شده را پهن و کمي از مايه مرغ در وسط کرپ ريخته و سپس پنير موزارلا بر روي آن بپاشيد و در آخر لايه‌هاي کناري کرپ را در وسط جمع و رول کنيد.

تمام کرپ‌ها را به همين صورت رول و در ظرف فر بچينيد.

فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.

بعد از کمي گرم شدن فر، کرپ‌ها را به مدت ۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar