باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم شما را با دستور تهيه کروکت فرانسوى آشنا کنيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

 آرد سوخاري ۱ ليوان
 تخم مرغ ۲ عدد
 جعفري خرد شده ۳ قاشق غذاخوري
 هويج متوسط ۲ عدد
سينه مرغ ۷۵۰ گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه کروکت فرانسوى:
مرغ را پس از شستن خرد مي‌کنيم سپس استخوان‌هاي آن را مي‌گيريم و آن را چرخ مي‌کنيم، نمک و فلفل را به آن اضافه مي‌کنيم و ورز مي‌دهيم تا حالت چسپندگي پيدا کند، هويچ را پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوي تقسيم مي‌کنيم سپس آن را آب پز مي‌کنيم تا نرم شود.

از مايه مرغ کمي برداشته دستمان را با آب کمي مرطوب مي‌کنيم و در کف دست آن را پهن مي‌کنيم ۱ برش هويچ، جعفري خرد شده و کمي پنير پيتزا رنده شده مي‌ريزيم و سپس به آن شکل گرد يا به صورت سوسيس کوکتل مي‌دهيم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاري سپس در تخم مرغ زده شده مي‌زنيم مجددا در آرد سوخاري مي‌زنيم سپس در روغن داغ سرخ مي‌کنيم.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar