برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي اصلي/ «کتلت» به سبک لبناني

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «کتلت» به سبک لبناني

خراسان/  آموزش کتلت لبناني
  
چي لازم داريم:
گوشت چرخ کرده - ۱۰۰ گرم
 سويا -  ۲ قاشق غذاخوري
  آرد نخودچي -۳ قاشق غذاخوري

  گشنيز و جعفري - به مقدار لازم
  پياز- يک عدد متوسط
  تخم مرغ -  يک عدد
  نمک و فلفل سياه - به مقدار کافي
  زردچوبه و روغن - به مقدار کافي
 
 چطور بپزيم:
  ابتدا سويا را به مدت ۲۰ دقيقه درون آب سرد  خيس  کنيد تا نرم شود، سپس آب اضافي آن را با فشار دست بگيريد.  پياز را رنده  کنيد و آب آن  را  بگيريد و به سويا و گوشت اضافه  کنيد.
گشنيز و جعفري را به صورت ساطوري ريز خرد کنيد و  سپس مواد را به آن اضافه کنيد.
 تخم مرغ را به همراه آرد نخودچي و نمک، فلفل سياه و زردچوبه به مواد اضافه و به خوبي ترکيب  کنيد تا کاملا يکدست شود، سپس مايه شامي را چند دقيقه ورز دهيد تا چسبناک شود.
روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مايه شامي استراحت کند.
 پس از گذشت اين زمان، مايه شامي را از يخچال خارج کنيد و سپس يک تابه مناسب  را روي حرارت قرار  دهيد.

 مقداري روغن به تابه اضافه  کنيد سپس به اندازه يک نارنگي از مايه شامي برداريد و با دست شکل  دهيد و درون روغن داغ بگذاريد تا سرخ شود.
  خواص جعفري
جعفري، منبع بسيار خوب ويتامين  هاي A، K، C، E، نياسين، ويتامين B6، ويتامين B12، کلسيم، آهن، منيزيم، منگنز، فسفر، پتاسيم، روي و مس است. همچنين 
برگ  هاي جعفري حاوي کربوهيدرات، چربي و پروتئين است. علاوه بر آن اين سبزي ،منبع غذايي خوبي از آهن و اسيدفوليک است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره