برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

«خورش کنجد» یک غذای بسیار مقوی برای فصل پاییز

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
«خورش کنجد» یک غذای بسیار مقوی برای فصل پاییز

سرآشپز پاپیون/ در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.

مواد اصلی
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۳-۴ پیمانه

کنجد بو داده و آسیاب شده ۵۰۰ گرم
رب انار ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
شکر (در صورت دلخواه)
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.

وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.

در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.

سایر نکات
این خورش مانند خورش فسنجان است، باید حسابی به روغن بیفتد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar