برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه شامی بادمجان و گوشت خوشمزه به روش مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهیه شامی بادمجان و گوشت خوشمزه به روش مجلسی

آخرین خبر/ شامی بادمجان و گوشت یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی بادمجان و گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد

آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خشک۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد بزرگ
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه شامی بادمجان و گوشت 
مرحله اول
برای تهیه شامی بادمجان و گوشت ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس آنها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه داخل یک کاسه مقداری آب و ۱ قاشق نمک می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا نمک به طور کامل درون آب حل شود.
 
مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را درون آب قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آن بمانند. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و آبکشی می کنیم، سپس کمی فشار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
 
مرحله سوم
حالا بادمجان ها را رنده می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر و پیاز را نیز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم و به همراه گوشت چرخ کرده به کاسه حاوی بادمجان اضافه می کنیم.
 
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی معطر خشک را در کف دستتنمان پودر می کنیم، سپس به همراه مقداری آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ را اضافه می کنیم و با دست مواد را مخلوط می کنیم تا تخم مرغ با مواد یکدست شود. در ادامه آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شامی کاملا منسجم شود و شل و آبکی نباشد.
 
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، یه اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و به صورت گرد در دستانمان شکل می دهیم، سپس در روغن می اندازیم تا سرخ شود.
 
مرحله هفتم
پس از اینکه یک سمت شامی ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود. در پایان روغن اضافی شامی ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره