طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی با مربای شیر

کتاب کاله/ یکی از محبوبترین کیکها در دنیا کیک شکلاتی است. کیکهای شکلاتی با ظاهر خوشرنگ و مزه استثنایی که دارند همه را وسوسه میکنند تا حداقل یک قاچ از این دسر دوستداشتنی بخورند. حالا فرض کنید به کیک شکلاتی، کارامل هم اضافه شود؛ فوقالعاده خواهد شد. پس برای این که با یک تیر دو نشان بزنید، امروز طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی را برایتان آماده کردهایم. در تهیه این کیک به جای کارامل از کاتلا یا مربای شیر استفاده شده است. کاتلا رایحه و مزهای مشابه کارامل دارد. همچنین بافت کاتلا و کارامل تقریبا یکسان است. تنها تفاوت این دو محصول در این است که کاتلا به دلیل قند پایین، سالمتر از کارامل بوده و جایگزین مناسبی برای تهیه کیک و دسر است. چه چیزی بهتر از خوردن یک کیک خوشمزه که از مواد مقوی تهیه شده است؟ کیک کاراملی شکلاتی با بافتی نرم و مرطوب همه را مجذوب خود میکند. پس اگر شما هم از عاشقان کیکهای شکلاتی هستید پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را دنبال کنید تا با طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک کاراملی شکلاتی
کره دویچه مارکن (به علاوه مقداری برای چرب کردن قالب) 300 گرم
شکر قهوهای300 گرم
تخم مرغ بزرگ سه عدد
بیکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوری
پودر کاکائو85 گرم
آرد ساده225 گرم
خامه ترش225 میلی لیتر
خامه صبحانه پرچرب 300 میلی لیتر
کاتلا پنج قاشق غذاخوری
شکلات با طعم کارامل (ریز خرد شده)25 گرم
طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی با مربای شیر
مرحله اول
ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. داخل قالب مورد نظرتان را با مقداری کره چرب کنید. کاغذ روغنی مخصوص پخت را به اندازه کف قالب ببرید و آن را کف قالب پهن کنید.
مرحله دوم
300 گرم کره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و 300 گرم شکر قهوهای به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. تخممرغها را بشکنید و یکییکی به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 85 گرم پودر کاکائو اضافه کنید. یک سوم آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
هنگامی که مواد کاملا مخلوط شدند، نصف خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. باقیمانده آرد را اضافه کرده و هم بزنید. سپس بقیه خامه ترش را اضافه کنید. پس از این که همه مواد را خوب هم زدید، مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
مرحله چهارم
قالب را داخل فر که از قبل گرم شده قرار دهید. اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه داخل فر بپزد. پس از 30 دقیقه یک سیخ چوبی یا چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر سیخ تمیز باشد و تکههای کیک به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک به خوبی پخته شده است. در غیر این صورت بگذارید تا کیک چند دقیقه بیشتر بپزد. قالب را با احتیاط از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب بیرون بیاورید و روی قفسه فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
پس از این که کیک به خوبی خنک شد، آن را از قطر نصف کنید تا دو لایه کیک داشته باشید. یک کاسه بردارید و 300 میلیلیتر خامه صبحانه را با دو قاشق غذاخوری کاتلا مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. یک لایه کیک را روی سطح صاف یا ظرف مخصوص سرو قرار دهید. نصف مخلوط خامه و کاتلا را روی کیک پخش کنید. سپس باقیمانده کاتلا را روی آن بریزید و پخش کنید. لایه دوم کیک را قرار دهید و روی آن را با بقیه مخلوط خامه و کاتلا بپوشانید. مقداری شکلات کاراملی را خرد کنید و روی کیک را با آن تزئین کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی
کاتلا که از حرارت دادن شیر تهیه میشود به مربای شیر هم معروف است. این محصول پروتئین بالایی دارد. کاتلا کاله در سه طعم بهارنارنج، ارده و کاتلا کلاسیک تولید میشود. از هر یک از این محصولات میتوانید برای تهیه تارت کاتلا، رولت کاتلا، کوکی کاتلا استفاده کنید. همچنین میتوانید با خلاقیت خود دسرهای مختلفی با کاتلا تهیه کنید و به دوستان خود پیشنهاد کنید.
بهتر است کیک را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.
برای این که کیک حالت اسفنجی داشته باشد بهتر است از یک قالب دایرهای به قطر 20-22 سانتیمتر استفاده کنید.