logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

تهیه کیک لحاف خوشمزه و پنبه ای به روش قنادی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
تهیه کیک لحاف خوشمزه و پنبه ای به روش قنادی

آخرین خبر/ کیک لحاف یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لحاف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لحاف
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
آرد۳ لیوان

روغن مایع۱ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد پنیری
پنیر ماسکارپونه۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۳ قاشق غذاخوری
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لحاف  

مرحله اول
برای تهیه کیک لحاف ابتدا مواد پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ و پودر قند را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم
در این مرحله پنیر ماسکارپونه (آموزش درست کردن پنیر ماسکارپونه) را به همراه نشاسته و وانیل به کاسه اضافه می کنیم و مواد را مجددا دو تا سه دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.
 
مرحله سوم
حالا مواد را درون قیف ریخته و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. برای این منظور تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم
حالا با دور تند همزن مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع و آب را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل با هم ترکیب کرده، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین اضافه کردن ترکیب آرد مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
 
مرحله ششم
حالا قالب مورد نظرمان را با کره چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه مایه پنیری را به صورت خط های مورب با قیف روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد.
  
مرحله هفتم
پس از گذشت ۲۵ دقیقه حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با این حرارت بپزد. در نهایت کیک را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، برش می زنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره