برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پخت مرغ ترش گیلانی به روش سنتی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ براتون آموزش یک خوشمزه دیگه گیلان زمین و اوردم ببینید و لذت ببرید.

مواد لازم:
پیاز نگینی خردشده:۱ عدد
سیر رنده شده یا ریزخوردشده:۳ حبه یا حریره سیر«۱ق م»
سبزی مخصوص مرغ ترش:۱ لیوان سرخ شده
رب گوجه فرنگی به دلخواه:۱ق غذاخوری«میتونید حذفش کنید»
آبغوره:به میزان دلخواه«میزان آبغوره به ذائقه تون بستگی داره»از آب نارنج یا رب نارنج هم میتونید استفاده کتید عالی میشه.
لپه:نصف پیمانه
مرغ:۳ تکه
نمک ,زردچوبه،فلفل سیاه:به میزان لازم
تخم مرغ:۲ عدد

نکات مهم:
.مقدار آبغوره ی این خورشت به ذائقه تون بستگی داره.اما هرچقدر ترش تَر خوشمزه تَر.
سبزی این خورشت مخصوصه و فقط از شمال میتونید تهیه ش کنید،من خودم چون تهران زندگی میکنم هر وقت میرم گیلان ،سبزی مخصوص مرغ ترش و تهیه میکنم و تمیز و اماده ش میکنم و سرخ شده تو فریزر نگه میدارم.یا مامان عزیزم برام درست میکنند و میفرستند.یا از فروشگاههایی که محصولات شمالی میفروشن آماده ش و میخرم....
واسه همین سبزی من آماده بود.
سبزیها شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و شوید به مقدار مساوی، اسفناج و خالواش بیشتر و نعنا و چوچاق کمتر.
خالواش و چوچاق نوعی سبزی بومی گیلان هستند که در بیشتر غذاهای گیلانی مصرف میشه و عطر و بوی بسیار خوشی به غذاها میدن. شما می تونید در مسافرتهاتون به استان سرسبز گیلان این سبزیجات معطر و تهیه کنید وخشکشون کنید و در مواقع لزوم استفاده کنید.اگه خالواش و چوچاق تازه در دسترس ندارید یه قاشق غذاخوری پر خالواش و چوچاق خشک رو در کمی آب خیس کنید و در پایان کار که سبزی سرخ شد در اون بریزید.
٤_به جای آبغوره از آب نارنج یا آب انار ترش یا رب نارنج هم میتونید برای ترشی خورش استفاده کنید. مقدار آبغوره یا هر نوع ترشی دیگر بستگی به این داره که تا چه اندازه مایلید خورش شما ترش باشه.

تخم مرغ در این خورشت قابل حذفه منتها روش اصیلش با تخم مرغه که خیلی خیلی این خورشت و خوشمزه میکنه.

ویدئو از nadiaa_cook

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar