برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال؛ طعم دهنده ای متفاوت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ خلال پوست پرتقال یه طعم دهنده ی عالی برای غذاها، شیرینی ها و دسرهاست که حتما بزودی باهاش کلی چیزای خوشمزه درست میکنیم. ولی درست کردن این جذاب یه سری نکته داره که توی کلیپ بهتون گفتم. مثلا اینکه بیشتر از دو سه بار خلال ها رو نجوشونید چون نرم و له میشن. به ریختن توی آب سرد اعتماد کنین! کامل تلخی شون رو میگیره👌
سعی کنین تا جایی که میتونین سفیدی پوست پرتقال به خلال هاتون نچسبیده باشه. البته میتونین به آرومی با رنده یا چاقو هم سفیدی اضافه ش رو بگیرید.
پیشنهاد میکنم تا فصل پرتقاله این خلال خشک پوست پرتقال رو درست کنین تا به کمکش کلی غذاهاتون رو خوشمزه تر کنید.
راستی اینم بگم که خلال پوست نارنج رو هم میتونین به همین روش درست کنین❤️
منبع: @mrchef.iran

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar