برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهیه «فاجیتا» مکزیکی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهیه «فاجیتا» مکزیکی

باشگاه خبرنگارانمواد لازم

مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم

فیله گوساله ۳۰۰ گرم

پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ

گشنیز خرد کرده ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده ۲ پیمانه

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته کرده ۲ عدد

طرزتهیه: 

سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید.

آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.

حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.

منبع: شو رو شیرین

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره