logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهیه یک دسر شیک با پاناکوتا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
ژله موز ۲ بسته
هر طعمی دوست دارین من اینجا از موز استفاده کردم
ژله آلوءورا ۲ بسته
پاناکوتا ۲ لیوان
شیر ۱ لیوان

به ازای هر دوبسته ژله موز دو لیوان آب جوش و یک لیوان شیر نیازه.
دقت کنید حتما شیر و ژله هم دما باشن که شیر نبره.
حتی اگر یکیشون گرمتر یا سرد تر باشه شیر میبره.
میتونید مقداری رنگ خوراکی زرد هم اضافه کنید که رنگش قشنگتر بشه.
برای لایه های وسط میتونید از ژله های رنگی استفاده کنید و لابه لای ژله ها پاناکوتا بریزید.
از پیمانه واحد استفاده کنید که کارتون تمیز و خوشگل بشه.
قالب ترجیحا چرب کنید.
از ظرف شیشه ای یا پلاستیکی یا مثل من گالوانیزه میتونید استفاده کنید.
حتما داخل ظرف وسط یه جسم سنگین بذارید که بالا نیاد.

منبع: @delona_tasty

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره