برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«ترشی بادمجان شکم پر» را به روش جنوبی ها درست کنید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ترشی بادمجان شکم پر
مواد لازم:برای یک کیلو بادمجان
بادمجان هرچه کوچکتر باشه خوشمزه تره
سیر:١٥٠گرم
فلفل عنابی:۵۰گرم (ولی ما تندی دوست داریم بیشتر میریزیم
موسیرخشک یا تازه: ١٠٠گرم
سیاه دونه:دوقاشق
تخم گشنیز (یا پودر تخم گشنیزدوقاشق غ ق)
زردچوبه:١قاشق غذا خوری سر پر
نمک:به اندازه مورد نیاز
سرکه قرمز:سه لیوان که یک لیوان آن رادر آب جوش میریزیم

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها رو طبق تصویرتمیز میکنیم وخوب شستشو می دهیم بعد یه شکاف روی بادمجان ایجاد میکنیم
وبعد آن ها وادر آب جوشی که به آن سرکه ونمک اضافه کردیم می پزیم اگر خواستید زود ترشی شما آماده بشه بذارید بیشتر پخته بشه
بعد بادمجان ها رو داخل یک صافی بریزید تا خوب آب وشیره ای که داره از آن خارج بشه وخوب خنک بشه اگر یک شب تا صبح بمونه خیلی بهتره
مواد میانی بادمجان 

سیر ،فلفل ،نمک ،زرد چوبه،سیاه دانه وتخم گشنیز و باهم خوب بکوبید وداخل شکم بادمجانها بذارید بهتره که اول تمام شکم بادمجانها پر بشه بعد داخل ظرف اصلی قرار بدید وقتی بادمجانها رو داخل ظرف اصلی میریزید مابین اونها موسیر وزیر کوبیده شده بریزید
در آخر هم سرکه بریزید.

نکته ها
⭕️وقتی میخواهید بادمجانها را بپزید سعی کنید که بادمجانهای بزرگ وریز جدا از هم بپزید.
⭕️نمک و به یکباره اضافه نکنید.
.
⭕️هر چند وقت یکبار درب ترشی و باز کنید واگر دیدید سرکه اش کم شده اضاف کنید وهمون موقع نمکش هم چک کنید.
⭕️به هیچ عنوان دست یا قاشق چرب داخل ترشی نزنید که باعث خراب شدن ترشی میشه .


⭕️روزهای اول ترشی وداخل یه جای گرم بذارید.


از صفحهsepideh_chef

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره