شربت گل محمدی برای روزهای گرم تابستان
آخرین خبر/ این شربت یه آرامبخش طبیعیه برای روزای گرم تابستون
نیاز داریم به
سیصد گرم گل محمدی
یک کیلو شکر
چهارلیوان آب جوش
جوهرلیمو
مقداری یخ
طرز تهیه
گلبرگهای تمیز شده رو خوب شسته و روی یک دستمال خشک میکنیم و داخل قابلمه ریخته و چهار لیوان آب جوش روی گلبرگها اضافه میکنیم و دمکنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهارساعت در محیط آشپزخونه بمونه.
بعد از این مدت با صافی آب گلبرگهارو صاف کرده و یک کیلو شکر به آب گلبرگها اضافه میکنیم.روی حرارت متوسط قرار داده و یه هم کوچک میزنیم تا به جوش بیاد.حتما دیواره های قابلمه رو با کمی آبلیمو برس میکشیم تا ذرات شکر از دیواره ها پاک بشن.نوک قاشق چایخوری هم جوهرلیمو به شربت اضافه میکنیم و پس از به قوام اومدن قابلمه رو داخل ظرف یخ قرار میدیم تا به شربت شوک وارد بشه و خوشرنگتر بشه. دم کنی رو رو قابلمه میذاریم و اجازه میدیم شربت خنک شه.شربت ما اماده هست.
👈اگه از آبلیمو به جای جوهرلیمو استفاده کنین شربتتون خوشرنگ نمیشه
👈گل های مناقط گرمسیری مناسب شربت نیستن قبل از خرید چندتا گلبرگ رو مزه کنین
👈اگه گلبرگ تلخ بود نیاز به آبکشی داره
ویدئو از khanoom_ghaza