برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

ژله بریلو رمز خوشگل شدن کیک و شیرینی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ژله بریلو رو یاد بگیرید که رمز خوشگل شدن کیک و شیرینی هاتونه❤️❤️❤️❤️
یک سوم لیوان آب
یک سوم لیوان شکر
یک قاشق غذاخوری آبلیمو(طبیعی باشه بهتره)
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری آب برای حل کردن نشاسته
آب و شکر و آبلیمو رو باهم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بذارین تا آب تقریبا جوش بیاد و شکر حل بشه
نشاسته رو تو 3 قاشق آب حل کنین تا یکدست بشه و به مواد اضافه کنین
مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
دقت کنین خیلی غلظت پیدا نکنه چون بعد از سرد شدن هم باز غلیظ تر و سفت تر میشه
حالا به چند قسمت تقسیم کنین و رنگ خوراکی و اسانس خوراکی دلخواه رو بهش اضافه کنین.

منبع: zhele_tak

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره