برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ریزه کاری های طبخ اکبرجوجه در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اکبرجوجه به جرأت جزو دسته غذاهای راحت و خوشمزه‌س که خیلیم طرفدار داره.
البته بشرطی که چندتا نکته رو رعایت کنی😉
دیدین بعضی رستورانها سینه مرغ رو کباب میکنن به اسم جوجه کباب بدون استخوان؟🥴
بابا اسمش روشه جوجه😄
جوجه ترده، گوشتش لذیذه، زمان پخت کمتری داره.
گرفتی؟ اولین نکته، حتما باید جوجه ۸۰۰ گرمی باشه بره تو ۹۰۰ و یک کیلو میشه مرغ بالاتر که اصلا دیگه حرفشو نزن✋😄
حتما با پوست باشه، پیازشو رنده نکن لطفا🥴🙏🏻
بابا مگه میخوای کباب کوبیده درست کنی؟ خب اون پیاز میچسبه به پوست جوجه میسوزه بدمزه و تلخ میشه🤦‍♀️
در روغن شناور جوجه رو سرخ کن با حرارت کم مبادا تو اون روغن کره بندازیا🤦‍♀️
چون نقطه دود روغن و کره یکی نیست کره میسوزه مزه تلخ و بدی میگیره🥴
اگه خواستی کولاک کنی، جوجه‌هارو جداگانه بذار تو قابلمه یا ماهیتابه چندتکه کره بذار روی جوجه درشو ببین با حرارت خیلی ملایم درحد آب شدن کره و مزه دادن به جوجه‌ها همین✋

برای سه تا جوجه که از وسط نصف شده (۶ تکه) یه پیاز بزرگ خلالی نازک، سه تا حبه سیر له شده، نصف استکان زعفران دمکرده غلیظ، نصف استکان آبلیمو، نمک و فلفل رو خووووب باهم مخلوط کن درشو ببند حداقل نصف روز بذار یخچال.
برای محلول اب و نمک به ازای هر لیتر آب چهار قاشق نمک و یه قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه کنین طوری که سطح جوجه‌هارو بگیره، تمام✋

منبع: azarmahisefat
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره