برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ترفند کلی برای تهیه کیک میوه ای تابستانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اول از هر کار داخل قالبمون کاغذ روغنی انداخته چرب میکنیم و میذاریم کنار
‌حالا هلوها رو شسته پوستشونو میگیریم و هسته هاشو در میاریم هر مدلی خواستیم خرد میکنیم که من به اینصورت از وسط نصف کردم و برجستگی پشتشو در آوردم و خرد کردم برا داخل کیک
‌حالا یک لیوان شکر و روی حرارت متوسط رو به بالا میذاریم تا کاراملی بشه
از تابه بزرگ استفاده کنید که زود ذوب بشه و نسوزه
‌حالا کارامل و میریزیم توی قالب و هلوها رو مطابق فیلم می چینیم و میذاریم کنار
‌‌حالا فر و با ۱۸۰ درجه روشن کرده میریم سراغ مواد کیکمون که از قبل آماده کردیم

برا کیک هم چهار تا دونه تخم مرغ
دو لیوان آرد
سه چهارم لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
یک سوم لیوان ماست یا شیر یا آب
کمی وانیل
دو ق مرباخوری بکینگ پودر(یا یک بسته)
نصف لیوان هلوی ریز خرد شده
‌بقیه مراحل هم توی ویدئو مشخصه🥰
‌‌فقط نمیدونم چرا من ماست و اضافه کردم پف تخم مرغ ها خوابید😢
‌ولی خداروشکر بافت کیک پنبه ای و عالی شده بود🥰
❌❌مایه کیک میوه ای سفت تر از کیک معمولی هستش چون میوه یا پوره میوه آب میندازه و اگه مایه شل و روان باشه کیک خمیر میشه

‌❌❌حتماً داخل کیک از هلوی خرد شده استفاده کنید خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه
❌❌این کیک و با شلیل و زردآلو هم میتونید درست کنید
منبع: hanieh__haghshenas
 
‌‌

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره