برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خورش خلال کرمانشاهی با طعم بسیار عالی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ خورش خلال یکی از انواع غذاهای خوشمزه غرب کشورمان است که به عنوان یک غذای کردی شناخته می شود. برای پخت این غذای خوش آب و رنگ با ما همراه باشید.

موادی که برای ۴ نفر لازمه:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز تکه شده
۱۰۰ گرم خلال بادام
۳ تا ۴ ق غ زرشک مخصوص
۱ ق غ رب گوجه
لیمو عمانی ریز ۵ عدد
۱ تکه کوچک چوب دارچین
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میران لازم
زعفران میزان لازم
روغن کرمانشاهی میزان لازم
گلاب و عرق هل دلخواه و به میزان لازم
روش پخت: 
- خلال بادام حداقل ۳ ساعت خیس خورده باشه و از همون اول به خورش اضافه کنید.
- گوشت این خورش باید ریز باشه، و خورش پرگوشت باشه
-گرفتن کف گوشت باعث شفاف شدن خورش میشه، و‌هیچ ویتامین و‌پروتین و خاصیتی توی ۵ دقیقه از دست نمیده. این کار برای خورش قیمه هم خیلی جواب
-اگر زرشک مخصوص رو نتونستین پیدا کنید، ناچارن زرشک قرمز بزنید، بهتر از اینه که این غذای بهشتی رو تست نکنید!

ویدئو از sahartaryan


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar