برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نان سیر و پنیر یک پیش غذای عالی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ابتدا سر سیر رو جدا می کنیم  به آن روغن زیتون یا روغن دلخواه، فلفل سیاه و نمک می زنیم و در کاغذ آلومینیوم می پیچیم و به مدت بیست دقیقه در فر قرار می دیم به صد گرم کره کره سه قاشوق جعفری خورد شده، کمی روغن، پابریکا، فلفل سیاه و سیر پخته شده رو اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم
نون باگت رو از وسط نصف می کنیم و مواد تهیه شده رو روی نون می مالیم،  پنیر پیتزا می زنیم و ده دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دیم
از صفحه Toranjineh.banoo

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره