خراسان/ مواد لازم:
  آرد نان فانتزی یا قنادی:   ۲ پیمانه
  خمیر مایه: نصف  قاشق چای خوری
  شکر:   نصف قاشق چای خوری
  نمک:نصف  قاشق چای خوری
  روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  کره: ۵۰ گرم
  سیر:  ۶ حبه
  پنیر پیتزا:    ۲۰۰ گرم
  جعفری، نمک و فلفل سیاه
 طرز تهیه:
1-ابتدا در یک ظرف مناسب و جادار آرد فانتزی یا قنادی را دو مرتبه الک می‌کنیم، سپس شکر، خمیر مایه فوری و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
2- در این مرحله روغن را به مخلوط آرد اضافه می کنیم، در ادامه ۳ تا ۴ پیمانه آب ولرم اضافه می کنیم، سپس با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم شود.
3- خمیر را در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی آن را با سلفون و یک پارچه تمیز می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت یک تا ۲ ساعت در دمای محیط استراحت کند و کمی حجم بگیرد.
4- یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس بلافاصله کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کاملا ذوب شود.
5-سیر را درون تابه رنده و به آن نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس کنار می گذاریم.
6- جعفری را روی تخته گوشت به صورت ریز ساطوری می کنیم. خمیر را روی سطح کار می آوریم، سپس ورز می دهیم تا پف خمیر گرفته شود.
7- خمیر را به دو قسمت تقسیم و به کمک وردنه آن را صاف  می کنیم و در سینی قرار می دهیم، سپس از مخلوط سیر روی خمیر می ریزیم و روی تمام قسمت‌های خمیر پخش می کنیم.
8- فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
9-جعفری خرد شده را به همراه پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم.
10-در ادامه خمیر را در فر قرار می دهیم.
11-پس از گذشت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمانی که نان سیر حباب دار و طلایی شد، آن را از فر خارج می کنیم و برش می دهیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar