مستطاب آشپزي/ چي لازم دارم:
1کيلو سينه و ران مرغ چند پاره
1کيلوپياز، ساطوري
1بته سير سبز، ساطوري
1کيلو سبزي، ساطوري
2تخم مرغ
نيم پيمانه آب نارنج
روغن و نمک و فلفل
*جعفري، گشنيز، کمي شويد و کمي خالواش ( به جاي خالواش مي توان نعنا يا پونه به کار برد)
چطور بپزم:
4-5قاشق روغن در ديگ روي آتش ملايم داغ کنيد. مرغ را در روغن تفت دهيد تا رويه آن طلايي شود سپس با قاشق سوراخ دار برداريد و کنار بگذاريد.
پياز را در روغن باقي مانده تفت بدهيد تا کمي رنگ بگيرد. سبزي و سير را اضافه کنيد و 10-12 دقيقه بچرخانيد . آب نارنج را اضافه کنيد. مرغ را به ديگ برگردانيد لپه را بريزيد اندکي نمک و فلفل بزنيد. آتش را کم کنيد در ديگ را ببنديد و مرغ را 30-35 دقيقه بپزيد.
اکنون تخم مرغ را در پياله بشکنيد و آن را با اندکي نمک بزنيد سپس کم کم روي مرغ بريزيد و هم بزنيد. در ديگ را باز بگذاريد و آتش را اندکي تيز کنيد تا خورش چند جوش بزند و به روغن بنشيند.
*مقدار آب نارنج را بر حسب ذائقه خود مي توانيد کم يا زياد کنيد به جاي آب نارنج مي توان آب ليمو يا آب غوره به کار برد.