برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ مرغ ترش گيلاني

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ مرغ ترش گيلاني
مستطاب آشپزي/ چي لازم دارم: 1کيلو سينه و ران مرغ چند پاره 1کيلوپياز، ساطوري 1بته سير سبز، ساطوري 1کيلو سبزي، ساطوري 2تخم مرغ نيم پيمانه آب نارنج روغن و نمک و فلفل *جعفري، گشنيز، کمي شويد و کمي خالواش ( به جاي خالواش مي توان نعنا يا پونه به کار برد) چطور بپزم: 4-5قاشق روغن در ديگ روي آتش ملايم داغ کنيد. مرغ را در روغن تفت دهيد تا رويه آن طلايي شود سپس با قاشق سوراخ دار برداريد و کنار بگذاريد. پياز را در روغن باقي مانده تفت بدهيد تا کمي رنگ بگيرد. سبزي و سير را اضافه کنيد و 10-12 دقيقه بچرخانيد . آب نارنج را اضافه کنيد. مرغ را به ديگ برگردانيد لپه را بريزيد اندکي نمک و فلفل بزنيد. آتش را کم کنيد در ديگ را ببنديد و مرغ را 30-35 دقيقه بپزيد. اکنون تخم مرغ را در پياله بشکنيد و آن را با اندکي نمک بزنيد سپس کم کم روي مرغ بريزيد و هم بزنيد. در ديگ را باز بگذاريد و آتش را اندکي تيز کنيد تا خورش چند جوش بزند و به روغن بنشيند. *مقدار آب نارنج را بر حسب ذائقه خود مي توانيد کم يا زياد کنيد به جاي آب نارنج مي توان آب ليمو يا آب غوره به کار برد.