خورش خلال غذای محبوب کرمانشاهی
خراسان/این غذای کرمانشاهی منبع خوبی از ویتامین ها و پروتئین است. انرژی این غذا بالاست و افرادی که دچار اضافه وزن هستند بهتر است میزان کمی از آن را مصرف کنند مواد لازم:
گوشت گوساله - 400 گرم
خلال بادام - 4 قاشق غذاخوری
روغن - 4 قاشق غذاخوری
زرشک سیاه پاک شده - 2 قاشق غذاخوری پر
لیمو عمانی - 4 عدد
پیاز متوسط - 2 عدد
فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، زعفران - به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت را خرد کنید و با پیاز تفت دهید.آب را به گوشت اضافه کنید و با حرارت کم بجوشانید .
خلال بادام خام یا تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.
لیموعمانی را جداگانه بپزید و آب آن را به خورش اضافه کنید .
یک ساعت قبل از کشیدن خورش، رب گوجه را تفت دهید و همراه دارچین و زعفران آب کرده به غذا اضافه کنید.
در آخر زرشک سیاه را تفت دهید و به خورش بیفزایید واجازه دهید خورش جابیفتد و با پلو میل کنید.