برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نان باگت شکم پر؛ لقمه ای خوشمزه برای دانش آموزان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ شما هم با بردن لقمه های سالم و نخوردن بچه ها، له شدنشون ته کیف زیر کتابا ، توی مدرسه مشکل دارید؟؟نگران نباشید 
کافیه یه خمیر راحت و خوش قلق مثل همین باگت رو درست کنی ، میبینی دانش آموز نمونه ات چطوری عاشقش میشه ؟!
مواد لازم 
آرد فانتزی.  ۲۴۰ گ
ارد کامل.  ۶۰ گ
آب.  ۱۹۰-۲۰۰ گ 
نمک.  ۶ گ
مخمر فوری.  ۴ گ
شکر.  ۱۰ گ
شیرخشک ( دلخواه). ۷گ
کره نرم.  ۲۵-۳۰ گ 

مواد میانی هرچی دل دانش آموز ما خواست 
اول مواد خشک رو ترکیب کنید ، بعد اب رو اضافه کنید، شروع به ورز کنید تا مواد یکدست بشن اثری از نمک و شکر نمونه ( یعنی به خمیر لطیفی بشه) بعد کره نرم رو طی دو‌مرحله اضافه کرده و حسابی ورز بدید تا تست کشش خوبی بدست بیاد بعد خمیر رو چونه کنید و حدود ۶۰-۷۰ دقیقه استراحت اولیه بدید . ( چون ارد کامل زدیم حتما استراحت اول رو تا یک ساعت بدید ) 
بعد پف شو بگیرید به تکه های ۶۰-۷۰ گ تقسیم کنید . چونه کنید ده دقیقه استراحت میانی بدید . 
بعداین مدت ، خمیر رو با دیت با وردنه باز کنید مواد میانی رو بزنید و رول کنید ! مواد قشنگ لای رول بمونن
بعد توی قالب باگت یا روی سینی فر مجددا ۴۵-۶۰ دقیقه استراحت بدید ! 
( معیار حجم گیری خمیره ، هرموقع دو تا دونیم برابر شدن کافیه، زمان گفته شده نسبیه)
روی خمیرها رو پارچه نخی بندازید تا راحتتر تیغ کشیده بشه. 
در نهایت اسپری اب بزنید و داخل فر داغ ۲۳۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه بپزید ! 
این هم یه باگت_پیراشکی خوشمزه 

ویدئو از nankadeh_zahra 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره