خورشت لوبیا سبز با مرغ، غذای بینظیر ایرانی
دلتا/ خورشت لوبیا سبز با مرغ یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است و شما میتوانید آن را به همراه پلو زعفرانی سرو و میل کنید.
برای سرو خورشت لوبیا سبز با مرغ میتوانید خورشت را به روی برنج بریزید و با مغزیجات تزیین یا در کنار پلو آن را نوش جان نمایید.
مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز با مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
لوبیا سبز ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
هویج ۱ عدد
غوره یا رب لیمو عمانی به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز
مرحله اول
ابتدا سر و ته لوبیا سبز را بزنید و آنها را خرد کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. لوبیا سبزها را به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و از تابه خارج کنید.
مرحله دوم
سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به شکل مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا شیشهای و سبک شود. سپس مرغهای خردشده را به همراه ادویهها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
مرحله سوم
در ادامه باید لوبیا سبز را اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید. هویج را نگینی خرد و به همراه رب اضافه کنید تا بوی خامی رب از بین برود. گوجهفرنگیها را پوره یا رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید. در انتها زعفران و چوب دارچین را همراه آب جوش بریزید و بگذارید تا خورشت بپزد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه خورشت جا افتاد و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن چاشنی این غذا است که میتوانید از رب لیموعمانی یا غوره یا لیموعمانی خشک استفاده و به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت شما بپزد. برای دیدن دستور پخت غذاهای گوشتی طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیهای را امتحان کنید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت لوبیا سبز با مرغ
میتوانید از پودر لیموعمانی نیز استفاده کنید.
آب این خورشت باید کم باشد.
پودر دارچین را جایگزین نکنید زیرا رنگ خورشت شما را تیره میکند.