خراسان/ مواد لازم
  روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  پیاز (بزرگ): یک عدد
  ساقه کرفس: (به همراه چند برگ)دو عدد
  هویج: (بزرگ)دو عدد
  پیازچه: تازه خرد شده یک دسته
  سیر خرد شده: هشت حبه
  جعفری تازه: هشت شاخه
  آویشن تازه: شش شاخه
  برگ‌بو: دو عدد
  نمک: یک قاشق چای‌خوری
   آب:دو لیتر
طرز تهیه:
1-برای تهیه آب سبزیجات لازم است ابتدا سبزیجات را به اندازه‌های دو تا سه‌ سانتی‌متری خرد کنید. به یاد داشته باشید که هرچه قطعات بزرگ‌تر باشند، طعم آن‌ها بهتر است.
2-روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگ مناسب طبخ سوپ بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سپس، پیاز، کرفس، هویج، پیازچه، سیر، جعفری، آویشن و برگ‌بو را اضافه کنید. به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه سبزیجات را به‌ آرامی در روغن تفت دهید. در این مدت مدام سبزیجات را هم بزنید.3-نمک و آب را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد از آن که مواد در قابلمه به جوش آمد و شروع به قل خوردن کرد، می‌توانید زیر شعله را کم کنید. در قابلمه را باز بگذارید و ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مواد با یکدیگر  بجوشند.4-سبزیجات را بعد از 30 دقیقه از آب خارج کنید و دور بریزید. عصاره شما آماده است. آن را می‌توانید در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar