برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهیه اکبر جوجه با سس مخصوص

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ✅مواد لازم
جوجه ۹۰۰گرمی تا۱کیلویی ۱عدد
پیاز بزرگ ۱عدد
آلو جنگلی چند عدد
چند حبه سیر
زعفران دم کرده
1/4 لیوان ابلیمو
۲۰گرم کره برا سس
۵۰گرم کره برای مرغ
۲قاشق رب انار 
نمک فلفل سیاه
✅مرغ ها حتما با پوست باشن
✅۲لیوان تا ۲ونیم لیوان روغن سرخ کردنی +۱/۴لیوان اب
✅زعفرون رو به مرغ اضافه پیاز بزرگ و سیرو خلالی میکنیم نمک و فلفل و ابلبمو اضافه خوب با مرغ مخلوط مبکنیم ۲۴ساعت یا حداقل ۴ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه دار بشه
✅روغن رو داخل قابلمه میریزیم  میزاربم روغن خوب گرم بشه.مرغ رو پیاز و سیر رو ازش جدا میکنیم چون تو روغن میسوزه.به طرفی که پوست داره میزاریم داخل روغن (روغن باید تا نصف مرغ رو بگیره) واجازه میدیم دوطرفش سرخ بشه .برمیگردونیم سمت دیگرش هم بپزه
✅.میزان سرخ کردن دست خودتونه وقتی که سرخ شد کره و اب اضافه میکنیم درقابلمه رو میزارین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم تا بپزه هر نیم ساعت برگردونین   .روغن و کره تون بیشتر باشه مرغتون برشته تر میشه.از روغن خارج میکنیم
✅برای سس هم کره رو داخل تابه میریزیم الو جنگلی رو یه ساعتی خیس میکنیم بعد داخل کره میریزیم و کمی تفت میدیم رب انار رو با کمی اب رقیق و اضافه نمک هم اضافه میکنیم تفت میدیم و تمام
منبع: @ghazaa_deser 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره