برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

رب انار خوشمزه و ملس

منبع
خراسان
بروزرسانی
رب انار خوشمزه و ملس

خراسان/ رب انار از آن چاشنی‌هایی است که دوست و دشمن زیادی دارد. بسیاری از افراد عاشق طعم خاص و ترش آن هستند و آن را در غذاهایی چون مرغ ترش، فسنجان، زیتون پرورده و... استفاده می‌کنند.
مواد لازم
  انار: 8 کیلوگرم
  نمک: یک قاشق چای‌خوری
 طرز تهیه :
1- ابتدا انارها را بشویید و از وسط نصف کنید. آن ها را دانه کنید و بعد داخل پارچ مخلوط کن بریزید.
 2- صافی را روی یک قابلمه قرار دهید. سپس انارها را داخل صافی بریزید و با کفگیر آن‌ها را فشار دهید تا آب موجود در انارها از صافی رد شود و داخل قابلمه بریزد، بعد با دست دانه های انار را فشار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
3- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. آب انار ابتدا که روی حرارت در حال جوشیدن است کف می‌کند، آن کف را تا حد ممکن با کفگیر بگیرید و در بشقابی بریزید و اجازه دهید تا آب انار بجوشد و غلیظ شود.
4- اواخر پخت آب انار را هم بزنید تا ته نگیرد، چون باعث می شود طعم رب انار بد شود.
5- زمانی که رب انار به غلظت مطلوب رسید، نمک را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا نمک با رب انار به خوبی ترکیب شود.
6- در پایان پخت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا رب خنک شود.
7- توجه داشته باشید که هر 8 کیلو انار با کیفیت به ما یک کیلو رب انار می‌دهد. بعد از سرد شدن، رب انار را در شیشه دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره